Summit Academy High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » Bell Schedule M-T

Bell Schedule M-T

Bell Schedule M-T
Description / Period Start Time End Time Length
1st & 5th 8:25 AM 9:53 AM 88 min
2nd & 6th 9:57 AM 11:22 AM 85 min
1st Lunch 11:22 AM 11:56 AM 34 min
3rd & 7th 12:00 PM 1:27 PM 87 min
1st half of 3rd & 7th 11:26 AM 12:05 PM 39 min
2nd Lunch 12:05 PM 12:39 PM 34 min
2nd half of 3rd & 7th 12:43 PM 1:27 PM 44 min
4th & 8th 1:31 PM 2:55 PM 84 min